Marlies Dekkers

Dare to use your own voice

Eerder deze week heeft lingerieontwerpster Marlies Dekkers in een volle Maassilo haar aanstaande collecties voor 2019 gepresenteerd. Dit heeft ze gedaan met een twee uur durende show met spectaculair live-entertainment.

“Al meer dan 25 jaar was het mijn missie om vrouwen sterker te maken. Om die missie tot leven te brengen voor het podium was een magische ervaring: een onvergetelijke viering van vrouwelijk feminisme.”

Marlies

Voor de nieuwe collectie heeft Marlies kooklegende Julia Child en de koningin Queen of Blues Billie Holiday als haar muze genomen. De herfst/ winter-2019-stijlen werden met een choreografie gelanceerd in het teken van sensualiteit en zelfvertrouwen terwijl de Nederlandse musicalster Sophia Wezer een vertolking van ‘God zegene het kind’ zong waar ze de rokerige charme van Billie perfect in heeft weten te vinden.

De favoriete dansers en modellen van Marlies geschitterde op het podium terwijl ze straalden in flitsende vormen, rijke stoffen en luxueuze details. Een ware eyecatcher was het magenta fluwelen korset met een kanten trimming en een smaragdgroene set. Dit allemaal geaccentueerd door een slotje met kralen en steentjes. De collectie is old-school glamour met belangrijke boodschap die niet relevanter kan zijn: durf je stem te gebruiken!