Speels en stylish

GUCCI VIERT CHINEES NIEUWJAAR MET EEN GEWELDIGE CAPSULE-COLLECTIE

Ter gelegenheid van het feestelijke seizoen dat voorafgaat aan Chinees Nieuwjaar en de komst van de lente, presenteert het Gucci een kleurrijke capsule-collectie vol speelse en verfijnde interpretaties van het konijn, het dierenriemteken 2023 en een dier dat staat voor intelligentie, gezondheid en een lang leven.

De collectie weerspiegelt de vrolijke stemming en bevat een fantasievol gebruik van kleur, print en versieringen in prêt-à-porter, tassen, schoenen, accessoires, sieraden en uurwerken. Diverse afbeeldingen van het konijn verschijnen in het hele assortiment, geweven in gebreide kleding, op geborduurde patches of in een kenmerkende spray-paint-stijl versie op T-shirts, leren loafers en G-Timeless horloges.

De collectie dameskleding bestaat uit een verfijnde selectie bedrukte zijden blouses en rokken, samen met gedurfde geometrische stukken in contrasterende tinten. De herenselectie zet het thema van speelse grafische patronen in sportieve silhouetten voort. Speciale uitvoeringen van de handtassen van het huis, van Gucci Diana totes met handgeschilderde strepen tot Gucci Horsebit 1955 schoudertassen met kostbaar leer, tweeds en studs, maken de capsule compleet.

De collectie zal verkrijgbaar zijn in geselecteerde Gucci winkels over de hele wereld en tentoongesteld worden in speciale etalages en pop-ups.