Havaianas & IPÊ lanceren nieuwe collectie teenslippers

Havaianas & IPÊ

Havaianas & IPÊ lanceren nieuwe collectie teenslippers

Brazilië staat bekend om zijn mooie stranden, het tropische klimaat en de weelderige schoonheid van zijn bossen en dieren. Het land heeft één van de grootste en mooiste biodiversiteit, maar er is steeds meer behoefte aan een actie om de natuur te beschermen. Vandaar de samenwerking tussen Havaianas en IPÊ (Institute for Ecological Research).

Havaianas en IPÊ zorgen samen voor het behoud van de Braziliaanse biodiversiteit. De samenwerking heeft er al voor gezorgd dat de tien miljoen verkochte paren meer dan vijf miljoen doller hebben opgeleverd voor dit doel. Havaianas en IPÊ schenken zeven procent van de netto-omzet uit de verkoop van deze flip flops. Geweldig!

Straatartiest Arlin Graff

De flip flops uit de nieuwe collectie werden ontworpen door straatartiest uit Sao Paulo, Arlin Graff. Hij is werkzaam over de hele wereld en is gespecialiseerd in het schilderen van bedreigde diersoorten uit zijn thuisland.

Arlin Graff heeft in zijn ontwerpen drie soorten dieren gebruikt die vaak worden gehouden als huisdier of worden verkocht voor hun vacht. Resultaat? Verbluffend! We want them all!

De Havaianas IPÊ paren €20