Born on Ibiza

Een kinderlifestyle-brand dat bijdraagt aan een prachtige oceaan

Het was 2 juli 2017, een warme zomerdag in de Middellandse Zee vlakbij Ibiza. Een zeeschildpad vocht voor zijn leven, omdat hij vast zat in een plastic doek. De oprichters van iBi Free Life twijfelden geen moment en namen de schildpad aan boord om hem te bevrijden van het plastic. Ze gaven hem de naam iBi en het idee voor iBi Free Life was geboren: een kinderlifestyle-brand dat bijdraagt aan een schone oceaan. 

Zeeschildpad iBi was de grote inspiratie voor het merk en de keuze voor kinderkleding was heel bewust. iBi Free Life gelooft dat kinderen nu én in de toekomst het verschil kunnen maken. En waar kun je beter beginnen met bewustwording dan bij de allerkleinsten? De stoere kleding is gemaakt van ecologisch katoen en is van duurzame, hoge kwaliteit. Je kunt het merk herkennen aan hun eigen stijl en positieve vibes, maar ook door de uitgesproken (trend)kleuren, opvallende quotes en persoonlijke betrokkenheid. iBi wil het verschil maken door honderd procent authentiek én bewust te zijn van de wereld om ons heen. Het merk lanceert deze zomer met haar állereerste collectie – die bestaat uit kleurrijke T-shirts, polo’s, sweaters, joggers voor jongens, maar ook prachtige jurkjes en rokjes voor meisjes. 

iBi Foundation
Elk duurzaam kledingitem van het merk draagt bij aan een schonere oceaan. Van ieder item gaat vijf euro naar de iBi Foundation – die helpt de droom van iBi te realiseren: schonere oceanen rondom Ibiza en de Balearen. Met de foundation wil iBi weer een fijne plek creëren voor onszelf, maar óók voor alle dieren die in de oceaan leven. Een oceaan die vrij is voor iedereen. Om dit te kunnen realiseren is het belangrijk dat er geen nieuw plastic in de oceaan terechtkomt. Daarom is de kleding van iBi Free Life gemaakt van ecologisch katoen én wordt elke bestelling verpakt en verzonden zonder plastic. 

De allereerste Spring/Summer ’19-collectie van iBi Free Life is vanaf vandaag te koop via de webshop. De kleurrijke items zijn beschikbaar in maat 92 tot en met maat 158. De prijzen starten vanaf €44,99 – waarmee je dus óók de iBi Foundation steunt. Na deze collectie zullen er nog vele volgen en zal de droom van iBi Free Life hopelijk beetje bij beetje uitkomen.