Ilja Visser lanceert

Suits & Softs by ILJA

De Nederlandse designer Ilja Visser is terug van weggeweest en viert dit met de lancering van haar nieuwe collectie: Suits & Softs by ILJA. De items in de collectie zijn zowel casual als effortless chic te dragen. Een duurzame collectie die zich richt op de moderne vrouw, waarvan de items deels gemaakt zijn van reststoffen van verschillende designers.

Designer Ilja Visser boekte eerder (inter)nationaal succes met couturelabel ‘ILJA’ en prêt-à-porter lijn ‘Ready to Fish’. Beide disciplines combineert zij nu in haar nieuwe collectie, welke een antwoord biedt op het dynamische leven van de moderne vrouw. De collectie is perfect voor vrouwen die carrière maken, maar zich niet in een stijf, mannelijk en oncomfortabel pak laten opsluiten. Voor vrouwen die tevens een dynamisch privéleven hebben en soms ook nog moeder zijn, biedt deze comfi chic collectie een look voor alle momenten van de dag.

Ook Ilja zelf heeft lang gezocht naar een goede balans tussen werk en privé. Zoals veel vrouwen wilde ze het allemaal goed doen – werk, gezin, liefde, vriendinnen, sport: alles. Het laatste wat je dan wilt is ’s ochtends ook nog eens je hoofd breken over je outfit. Met deze collectie wil Ilja vrouwen empoweren en het comfort bieden van een look die altijd passend is. Geen gedoe of ingehouden adem, maar looks van zachte, rijke stoffen met mooie fit. De items zijn perfect te combineren met andere items uit de collectie, maar ook met items die je al in de kast hebt hangen. Combineer een wollen blazer met een sweater & een rok, een hoodie onder een colbert op strak gesneden pantalon, of een jogging broek met t-shirt en colbert. De collectie is het antwoord op het corporate blauw, zónder de vrouwelijkheid en een vleugje fun te verliezen.

Suits & Softs by ILJA is nu online verkrijgbaar via ilja.nl