Iconische jeans

Lois Jeans herintroduceert iconische jeans uit de jaren 80

Het vinden van dé perfecte jeans is vaak een hele uitdaging. Ga jij ervan uit dat je concessies moet doen bij het uitkiezen van een jeans? We kennen het dilemma: of je gaat voor een mooi aansluitende fit of een interessant ontwerp. Lois Jeans combineert deze wensen en lanceert de Casa Lois / No. 12-collectie. Het Europese jeansmerk grijpt terug naar de iconische pasvormen uit de jaren tachtig en doopt deze anno 2021 om tot anti-fits.

Klassieker mét sexy twist

Als je denkt aan klassieke balloon fit en mom-jeans, denk jij waarschijnlijk aan verwassen, stugge denim die je lichaamsvormen verbergen. Toch hoef je bij de Casa Lois / No. 12-collectie niet te vrezen voor het ontbreken van een mooie fit. Het merk komt met de meest gewilde jeans uit de jaren 80, maar dan verfijnd met een moderne, sexy en eigentijdse twist. Extra voordeel: door de flatterende pasvormen kun je er zeker van zijn dat de jeans een lange tijd een graag geziene gast in je kast blijven. Een duurzame aankoop dus waar je jarenlang van kunt genieten.

De designers van Lois Jeans doken voor de Casa Lois / No. 12-collectie in de archieven. Dat is zeer goed nieuws voor modeliefhebbers. Lois Jeans was in de jaren 70 en 80 zeer toonaangevend en het merk werd naar hartenlust gedragen door invloedrijke mode-iconen, actrices en muzikanten onder wie Brooke Shields. Omdat het merk juist op die periode terugvalt, ben je gegarandeerd van de meest stijlvolle jeans uit de geschiedenis.

Je shopt de iconische jeans hier.