Fashion

Marieke Elsinga wordt het nieuwe gezicht van Oscar&Jane

Na een mooie tweejarige samenwerking met Geraldine Kemper, draagt de presentatrice het stokje nu over aan Qmusic-dj en RTL-presentatrice Marieke Elsinga. Zij wordt het nieuwe gezicht van de SS20-collectie van het merk!

Het team van Oscar&Jane is mega enthousiast om het nieuwe avontuur aan te gaan met Marieke. Speels, sexy én stralend: de perfecte match voor het merk. Alle items van de SS20-collectie zijn op elkaar afgestemd en perfect voor mix & match, met kenmerkende kleurrijke prints. Ook werkt het merk gedurende het hele productie- en verkoopproces op een duurzame manier zoveel mogelijk met natuurlijke stoffen. Duurzaamheid is voor het merk heel belangrijk en ze kijken continu hoe ze dit kunnen verbeteren. De sets uit de lijn verschillen van een broek en blouse, tot een top en rok. Mét de persoonlijke touch van Marieke!

“Oscar&Jane is een heel tof merk dat ik de afgelopen jaren al bij veel verschillende vrouwen heb mogen zien en zelf ook al droeg! Ik vind het te gek dat ik het gezicht mag zijn van dit seizoen en heb al veel mogen leren. Heel interessant hoe zoiets werkt: van het bekijken van stoffen, kiezen van prints, doorpassen van verschillende modellen tot de fotoshoot. Voor mij was het allemaal nieuw, maar ik ben enorm trots op deze eerste collectie!”

Marieke Elsinga

De collectie is vanaf volgende week verkrijgbaar zijn in ruim dertig winkels verspreid door het land én via www.oscarjane.nl.