100% handgemaakt

Paulie Pocket lanceert exclusieve Bold & Gold collection

De nieuwe collectie bestaat uit 7 exclusieve oorbellen designs gemaakt van 14-karaat massief goud en is geïnspireerd op de zon en schoonheden uit de zee zoals parels, zeewier en koraal. De naam van de collectie zegt het eigenlijk al. ‘Bold’ oftewel ‘gewaagde’ oorbellen in 14-karaat goud. De oorbellen uit deze collectie zijn 100% lokaal gemaakt. Bekijk hier de volledig handgemaakte collectie!

Afgelopen donderdag 16 maart lanceerde sieradenlabel Paulie Pocket de Bold & Gold Collection in The Harbour Club Amsterdam Oost. De 14-karaat gouden oorbellen en campagnebeelden met Renée Gunning werden op het begin van de avond onthuld na een speech van de eigenaresse Jolan Ruiter. Nadat de oorbellen waren onthuld, werd er een spetterend optreden gegeven door Elize. Dit was de aftrap van een feestelijke avond waarbij er is gedanst, geproost en genoten. Het was een launch party met een goud randje! 

De Bold & Gold Collection

 

Loreana Pearl Earrings

Deze oorbellen zijn echte pareltjes van de Bold and Gold Collection. De naam Loreana staat voor glanzende parel. Iedere oorbel heeft een prachtige combinatie van parels: een barokparel, twee muntparels en een ronde witte parel. De parels zijn gezet op 14k geelgouden draad en de stekers zijn van 14k goud.

Kyra Sun Earrings

De Kyra Sun Earrings zijn geïnspireerd op de zon. De naam Kyra heeft meerdere betekenissen. Het staat voor de zon, voor glanzend én voor de sterke vrouw. Deze massief 14k gouden statement studs zijn bezet met verschillende prachtige goudkleurige stenen.

Aurelia Statement Earrings

De naam Aurelia staat voor goud. Iedere ovale vorm is gemaakt van 14k goud en met de hand gehamerd en gepolijst.

Myra Coral Earrings

De naam Myra staat voor Oceaan en Female ruler. Dat maakt deze naam perfect voor dit design. Deze oorbellen hebben een koraal bovenkant gemaakt van 14k massief goud, de hanger is gemaakt van polished mother of pearl.

Adorable Aurora Earrings

De naam Aurora staat voor zonsopgang wat perfect past bij de bovenkant van dit design. Deze oorbellen hebben ovale hangers met een brushed afwerking en hebben een prachtige selectie van stenen.

Elegant Alga Earrings

De naam Alga is Latijn voor zeewier. Deze massief 14k gouden zeewier oorbellen hebben een prachtige golf in het design die mooi om het gezicht aansluit. 

Golden Coralie Earrings

De naam Coralie is afgeleid van het Griekse koralion oftewel koraal. Deze prachtige oorbellen zijn gemaakt van 14k massief goud, de ovale hanger heeft een golf in het design en een brushed afwerking.

Over Paulie Pocket

In 2017 is Paulie Pocket opgericht door Jolan Ruiter. Zij is tot op de dag van vandaag de eigenaresse en nauw betrokken bij de dagelijkse gang van zaken. Wat begon als een heel klein bedrijfje is nu uitgegroeid tot een sieradenlabel met een enorm online bereik en wereldwijd meer dan 90 verkooppunten. 

Jolan Ruiter

Fotograaf collectie: Bart van Staveren