#REEBOKXGIGI

REEBOK LANCEERT COLLECTIE MET GIGI HADID

Gigi Hadid heeft binnen haar samenwerking met Reebok haar eerste volledige collectie ontworpen. Heritage is een belangrijk onderdeel van het DNA van Reebok en Gigi’s verleden als atleet sluit perfect aan bij de jaren negentig van Reebok. Het resultaat: een collectie die een ode brengt aan de 90’s maar zich tegelijkertijd focust op de toekomst.

The more you can build yourself in other ways, like talents, hobbies, interests ans goals, that’s how you find the value in yourself – through important things – and that’s what I want the message of this collection to be.”

– Gigi Hadid

REEBOKxGIGI is een collectie die nostalgie met een futuristic look combineert. Een ontdekkingsreis tussen het verleden en de toekomst. De kleuren en stijlen doen ons denken aan de jaren negentig. Deze collectie combineert Reebok’s heritage met Gigi’s unieke achtergrond in zowel fashion als sport. Als voormalig volleybal- en paardrijdster heeft sport een speciaal plekje in Gigi’s hart. Met gedurfde strepen, color-blocking en op jaren ’90 geïnspireerde ontwerpen, zorgde Gigi ervoor dat haar liefde voor volleybal te zien is in elk element van de collectie.

In de campagne beelden zien we Gigi die vanuit de ontwerpstudio het bos in stapt. De beelden zijn ook een flashback naar haar kindertijd. Hoewel ze is opgegroeid in de modewereld heeft ze altijd heel veel tijd in de buitenlucht doorgebracht. Gigi draagt de gloednieuwe Aztrek Double: een update van de originele Reebok hardloopschoen uit de jaren ‘90. Deze iconische schoen heeft nu een extra dikke tussenzool.