Royole lanceert in samenwerking met Louis Vuitton

Canvas of the Future

Royole Corporation, innovator en producent van flexibele displays, flexibele sensoren en slimme apparaten, werkte recentelijk samen met Louis Vuitton. Voor het eerst onthult Louis Vuitton handtassen met volledig flexibele displays en sensoren. Wie wil dit nou niet?

De collectie

De collectie van Louis Vuitton met de toepasselijke naam “Canvas of the Future” omvat drie lederen handtassen met het flexibele display en flexibele sensoren van Royole. Hiermee kunnen de gebruikers van de tas aangepaste afbeeldingen en video’s laten zien. De displays worden bediend met de flexibele touchscreen interface.

Een grappig feitje… De productie van deze baanbrekende nieuwe serie nam meer dan twee jaar in beslag.

Royal

Het wereldwijde bedrijf Royal haalde onlangs het nieuws met de lancering van de eerste in de handel verkrijgbare opvouwbare smartphone, de FlexPai. Royole heeft meer dan 2000 werknemers uit ruim 20 verschillende landen over heel de wereld. Het bedrijf heeft meer dan 3000 internationale eigendomsrechten van de kerntechnologie. Hieronder vallen een aantal producten zoals handtassen met volledig flexibele displays.