COLLAB

UNIQLO kondigt zomerse limited edition-collectie aan

UNIQLO kondigt een nieuwe UNIQLO x Marimekko-collectie aan in samenwerking met het Finse lifestyle-designhuis Marimekko. De limited edition-collectie bestaat uit eenvoudige, comfortabele UNIQLO-stukken met de unieke en opvallende prints van Marimekko. De items vallen op in de zomerzon en geven kleur aan onvergetelijke momenten met vrienden, familie en geliefden.

De nieuwe collectie bevat in totaal zes iconische Marimekkoprints die het gevoel van zomerplezier van de gevierde Marimekko-ontwerpers belichamen. De collectie omvat archiefpatronen uit drie decennia: jaren vijftig, zestig en zeventig. De nieuwe collectie biedt een breed scala aan jurken die perfect zijn voor zomerse outfits, samen met bijpassende accessoires, zoals bucket hats, canvas slip-ons en de iconische Round Mini Shoulder Bag tot andere speelse accessoires.

LEES OOK: KLEURRIJKE ACCESSOIRES VOOR HET ULTIEME LENTEGEVOEL

Ook voor de kleintjes

Naast kleding voor dames en meisjes bevat de nieuwe collectie ook items voor baby’s. De zomeroutfit kan bestaan uit coordinated sets met bijpassende prints of een mix van comfortabele overhemden en T-shirts samen met rokken.

Verkrijgbaar vanaf 2 mei.