Moose Knuckles

Winterkledij voor je trouwe viervoeter

Canadese luxe outerwearmerk Moose Knuckles kondigt haar nieuwste collectie gewijd aan huisdieren – Pooch Knuckles. Mini me-jassen voor de mens z’n beste vriend. De collectie biedt twee outerwear stijlen, geïnspireerd door Moose Knuckles Iconic Stirling Parka, waardoor je pooch zich stijlvol en gezellig voelt tijdens deze koude dagen.

De functionaliteit voor Pooch Knuckles is ontworpen om het leven van huisdiereigenaren een beetje makkelijker te maken als het gaat om het aankleden van hun hond in de koude wintermaanden. Aan de hand van een opening aan de achterkant voor riemen, verstelbare klittenband sluitingen en j-naad-detaillering met placket zakken voor hondentassen is onze viervoeter kleden nog nooit zo makkelijk geweest. 

De collectie bestaat uit de Pooch Parka- en Pooch Parka Gold Series-jassen. Deze zijn afgewerkt met imitatiebont, Moose Knuckles kenmerkende metalen logo en klinknagels met een duurzame waterafstotende en windbestendige buitenkant. Huisdieren en hun baasjes zullen deze winter in stijl reizen dankzij een reeks van kleuren opties van Zwart/Goud tot Canadees Patriottisch Rood tot Arctic Rose tot Kobalt Blauw.