Festive Season is around the corner

4x must visit tijdens festive season

Festive season is around the corner! In de feestelijke maanden nodigt Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam je uit voor het allerbeste op het gebied van eten, drankjes en entertainment. Ontdek hier de agenda en plan een gezellige high tea of een avond met kaviaar en champagne bij Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam.

Kaviaar en Champagne | november – januari

Proef de perfecte match van champagne en kaviaar bij Anantara Grand Hotel Krasnapolsky* in samenwerking met Moët Hennessy met deze twee unieke evenementen. Ervaar de smaaksensatie van Dom Perignon en ANNA Dutch Kaviaar in The Champagne Room van Grand Café Krasnapolsky van november t/m januari met de Shiny Champagne Room. Of beleef het ultieme culinaire hoogtepunt op 3 en 4 november, waarbij Jacob Jan Boerma*** een 4-gangen diner bereid met champagne en kaviaar in de hoofdrol, met als speciale locatie The Royal Suite.  

Festive Chocolate & Anantara Advent Calendar | tot januari

Verwen jezelf of een ander met de verfijnde chocolade van The Cake Room. Speciaal voor de feestdagen heeft Anantara Grand Hotel Krasnapolsky een unieke selectie van huisgemaakte chocolade bereid met luxueuze chocoladeletters, kerstchocolade, en een eigen Anantara Advent Calendar met feestelijke bonbons, speciaal gecreëerd door het pastry team. 

Festive Afternoon Tea | 4 december – 30 december

De perfecte tip voor tijdens het inkopen van de kerstcadeaus of als heerlijke gelegenheid om samen te komen met vrienden en familie deze winter. Geserveerd in Grand Café Krasnapolsky.

Kerst en Nieuwjaar | 24 – 26 december & 31 december

Tijdens de kerstdagen en op oudejaarsavond zijn er uitgebreide diners in Grand Café Krasnapolsky en in het Michelinsterren-restaurant The White Room. Ook is er een Nieuwjaarsparty op 31 december in Bar The Tailor met DJ en cocktails. Als kers op de taart tijdens de feestdagen, organiseert het hotel op 25 december het Anantara Wintergarden Gala Dinner met live-muziek en een line-up van alle culinaire genieën van het Anantara Grand Hotel Krasnapolsky.

Ga hier naar het hele festive programma van Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam.