Happy International Women's Day

Bij deze restaurants vier je Internationale Vrouwendag

Op 8 maart is het weer tijd om Internationale Vrouwendag te vieren, een dag waarop we stilstaan bij de strijd voor gendergelijkheid en vrouwenrechten over de hele wereld. Laat deze dag niet zomaar voorbij gaan en ga lekker uiteten! Deze restaurants zetten vrouwen extra in het zonnetje tijdens Internationale Vrouwendag!

The Butcher

The Butcher

The Butcher staat bekend om zijn ‘Best Bloody Burgers’ waar mannen gek op zijn en onder vrouwen zijn de zoete aardappelfrietjes vaak erg geliefd. Om vrouwen in het zonnetje te zetten, ontvang je op 7, 8 en 9 maart zoete aardappelfriet bij iedere bestelling als extraatje. Reserveren doe je hier.

Roladin Bakery & Café

Bij ROLADIN Bakery & Café is het een wereld van chocolade, zoetigheid en spicy cocktails. Iets waar de meeste vrouwen altijd al van houden! Om alle vrouwen te eren op 8 maart hebben de bakkers van Roladin de Violet Croissant samengesteld. Een croissant dat bestaat uit alle ingrediënten waar vrouwen van houden. Vier deze dag bij Roladin tijdens een gezellige shopmiddag en vergeet niet een van de heerlijke cocktails te bestellen om een aan deze dag te brengen!

ROLADIN Bakery & Café

The DUCHESS

Heb jij wel eens de Ice Cream Lady bij The DUCHESS geprobeerd? Dan kan dit tussen 8 en 12 maart volledig in het thema van International Women’s Day. Om deze dag te vieren, is het ijs op deze dag paars gekleurd. Instagrammable kiekjes gegarandeerd! Het ijs wordt geserveerd met chocolade en vers gedraaid aan tafel. Life is short, eat dessert first! Reserveren doe je hier.

The DUCHESS

IZAKAYA

De Pornstar Martini cocktail is een favoriet van velen vrouwen en wordt daarom voor International Women’s Day geserveerd in een rood/roze kleur. Het restaurant staat al bekend om zijn populaire 360-graden bar waar de meest bijzondere cocktail creaties voor je worden geshaked. Deze plek wil je dus bezoeken! De Pornstar Martini special wordt geserveerd van 6 tot en met 12 maart. Reserveren doe je hier.

IZAKAYA

MR PORTER

In de week van 6 maart tot en met 12 maart geniet je bij MR PORTER van een menu uit een selectie van lichte en vegetarische gerechten. Denk aan verschillende soorten carpaccio’s, gegrilde groenten en uiteraard een heerlijk dessert. Reserveren doe je hier.

MR PORTER

MOMO

Om stil te staan bij de rechten van vrouwen is MOMO een samenwerking aangegaan met stichting Free a Girl, die vecht tegen het seksueel misbruiken van vrouwen ter wereld. Samen met dit goede doel is er een cocktail tot stand gekomen, JOSAI (wat in het Japans vrouw betekent). Van elk verkochte cocktail gaat er een bijdrage naar de stichting Free a Girl. Je kunt dus al op een hele simpele manier een bijdrage leveren aan dit goede doel en het enige wat jij daarvoor hoeft te doen is een heerlijke cocktail te drinken. Uiteraard is er ook een non-alcoholische variant bedacht, de ON’NANOKO, dat meisje in het Japans betekent. De cocktail specials staan in de week van 6 maart tot en met 12 op het menu.

MOMO