Huisjes aan de Amstel

De ideale winter getaway

Je eigen monumentale huisje aan de Amstel, wie droomt er niet van? Een plek waar je je kunt terugtrekken uit de dagelijkse sleur en even helemaal kunt opladen. Waar je – vanuit bad! – uitkijkt over het water en landerijen. ‘Huisjes aan de Amstel’ is de ideale getaway waar jij ultiem kunt relaxen!

‘Huisjes aan de Amstel’ zijn zeven vakantiehuisjes tussen Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel met een rijke geschiedenis. De ruim 300 jaar oude rijksmonumentale huisjes zijn voormalige arbeiderswoningen van kruitfabriek ‘De Oude Molen’. Inmiddels is de fabriek buiten gebruik en zijn de huisjes volledig, en met liefde voor het verleden, gerenoveerd en sfeervol ingericht. De huisjes hebben verschillende thema’s – family/royal, wellness, romantic en cosy – waar je met twee, drie of vier mensen kunt verblijven. Dat maakt dat ze geschikt zijn voor iedere mood en elk gezelschap. Of je nu een romantisch weekend met je partner wilt, een plek zoekt om rustig te werken, zin hebt in een spelletjesweekend met je beste vrienden of je ouders wil verrassen met een familieweekend.

Een huisje aan de Amstel is dé plek om bij te komen en op te laden. Lees een boek in de rotan Egg Chair of doezel langzaam weg onder een dekentje voor de elektrische sfeerhaard. Creëer een mini-spa in je badkamer met designerbad van designer Marcel Wanders en privé-infraroodsauna. Maak het nog luxer en bestel een massage of wellnessbehandeling aan huis. Verras je lief met je kookkunsten, speel spelletjes en neem de tijd voor lange gesprekken. Kortom; investeer tijd en aandacht in je naasten én jezelf.

Ook is er in de omgeving van de huisjes is genoeg te beleven. Voor een wandeling in het groen vind je direct achter de huisjes en prachtig natuurgebied met speelboerderij Elsenhove. Huur een fiets en ontdek de ‘Hollandse Meesters’-fietsroute door Amstelveen, Badhoevedorp en Amsterdam. Of huur een sloep en vaar vanaf je huisje naar de historische binnenstad van de Amsterdam. Wil je optimaal relaxen en vooral niet in de keuken staan? Ron Gastrobar Indonesia, Loetje en de Kruidfabriek by Lute zijn enkele van de culinaire hotspots in de buurt waar je je ontbijt, lunch of diner kunt afhalen.

Check huisjesaandeamstel.guestybookings.com voor meer info.