100% plantaardig

De nieuwe Tony’s Chocolonely vegan reep!

Er is een nieuwe Tony’s klassieker! Namelijk, een met pure chocolade (51%), chocokoek en citroenkaramel. Donker, fris, chewy én 100% plantaardig. Ja, deze nieuwe vegan Tony’s wordt je nieuwe verslaving!

Dat karamel en chocolade een goede combi zijn, wisten we natuurlijk al. En daarom heeft Tony d’r nog één gemaakt. Dit keer een pure reep met stukjes karamel met ’n vleugje citroen en een kruimige chocokoek die is gemaakt van traceerbare cacaobonen. Koekie van eigen deeg dus. Puur genieten toch?! Oh en hadden we al gezegd dat ’ie vegan is?

Net als alle andere Tony’s repen is ook deze reep gemaakt volgens Tony’s samenwerkingsprincipes voor slaafvrije cacao. Enneh.. er zitten maar liefst 129 traceerbare bonen in, waarvoor de boeren waar Tony mee samenwerkt een hogere prijs betaalt krijgen. Dus met elke hap die je neemt, doe jij mee met Tony’s missie om samen 100% slaafvrij de norm te maken in chocolade. En deel hun chocolade en verhaal met jouw favoriete chocomaatje, want alleen samen krijgen we dit voor elkaar!

Je vindt deze verrukkelijke vegan reep in alle Tony’s online chocoshops, kado- en speciaalzaken zoals de Bijenkorf, WAAR! en de Wereldwinkels en vanaf eind juni ligt ’ie in de meeste supermarkten.

tonyschocolonely.com