Een iconische date

Table for 2

We hebben er maanden naar uitgekeken en nu is het eindelijk zover: we kunnen weer genieten van de horeca! Voor iedereen die elkaar nog steeds lief vindt na de quarantaine, wel een date night kan gebruiken of zijn vrienden en familie heeft moeten missen lanceert creatief cateringbureau The Food Line-up ‘Table for 2’! Ze toveren de mooiste locaties om tot iconische plekken voor een onvergetelijke avond uit – helemaal coronaproof.

Zes iconische locaties werken mee met elk een eigen dinerconcept: Felix Meritis, Mayor Manor, Westergas, Jimmy Woo, Vondelkerk en Capital C. De locaties ontvangen normaal honderden bezoekers of zijn juist niet open voor publieke evenementen. Speciaal voor ‘Table for 2’ openen zij hun deuren met een bijzonder concept. Dim sum op de dansvloer, een zeven zonden-diner mét food biecht en vijfgangen toetjes van één van de beste patissiers van ons land. Een intiem dinerconcept op een onvergetelijke plek in Amsterdam!

 “Alle evenementen zijn tot 1 september gecanceld en dat hakt erin voor ons en ons netwerk van zelfstandige chefs. Maar ook bij evenementenlocaties ligt alles stil. Met Table for 2 maken we een onvergetelijke ervaring mogelijk en laten we mensen genieten bij prachtlocaties tijdens deze gekke periode. Iets dat na deze zomer nooit meer kan op deze manier.”

Maartje Nelissen, mede-eigenaar van The Food Line-up

The Food Line-up organiseert de intieme diners alle weekenden van juni in Amsterdam. Uiteraard worden alle richtlijnen van het RIVM gehanteerd. Bij succes wordt het concept verlengd én uitgebreid naar andere locaties en steden.

Check www.thefoodlineup.nl voor meer info!