zoet & krokant

Hier scoor je de lekkerste croissants in Nederland

Het Franse croissantje mag in het weekend niet ontbreken tijdens het ontbijt. Zoet, krokant, lekker met jam of een hartig beleg: gewoonweg heerlijk! We tippen je graag waar je in Nederland de lekkerste croissants scoort. Un croissant s’il vous plaît!

Vlaamsch Broodhuys

Om te smullen! Dat zijn de croissants van het Vlaamsch Broodhuys. Het is de perfecte plek voor een croissant to go of neem gezellig plaats aan een van de tafels voor een slow breakfast moment. Met meerdere winkels en verkooppunten in Nederland is er altijd wel een croissantje van het Vlaamsch Broodhuys bij jou in de buurt!

Krozant Rotterdam

Voor een croissant met een twist, ben je bij Krozant Rotterdam aan het juiste adres. Van een amandelcroissant, kaneelvlecht tot carrot cake croissant; hier vind je voor ieder wat wils.

Et Claire

Kop koffie of glas champagne bij dit zoete ontbijtje? Ga dan langs bij Et Claire op de Amsterdamse Beethovenstraat. Op het menu vind je onder andere een kimchi croissant, pistachio cube of flaky croissant met rood fruit.

LEES OOK: NIEUW IN AMSTERDAM-NOORD: CAFÉ CRESS

Le Fournil de Sébastien Amsterdam

Le Fournil de Sébastien Amsterdam is een echte authentieke Franse bakker. Tip: kom hier op tijd! Er staat altijd een rij.

Patisserie Rémy

In het centrum van Blaricum vind je Patisserie Rémy. Naast de lekkerste gebakjes, chocolade en petit fours haal je bij Rémy ook de knapperigste croissantjes.