Help de boeren

Home Made Chefs maaltijdbox

Koken met je kids, culinaire hoogstandjes maken of mealpreppen? De nieuwe maaltijdbox Home Made Chefs is perfect om de lekkerste maaltijden te bereiden en is speciaal bedacht om de Nederlandse boeren te supporten tijdens de coronacrisis. De box zit vol verse producten en de beste recepten van bekende én onbekende chefs. Let’s cook!

De Home Made Chefs-maaltijdbox is een initiatief van online kookplatform Home Made Chefs en boodschappenboxbezorger Boerschappen, speciaal geïntroduceerd om de Nederlandse boeren te helpen. De schappen zijn vaak leeg en mensen zijn massaal aan het hamsteren, maar toch zijn er boeren met voedseloverschotten. Hoe dat kan? Vooral boeren die normaal leveren aan groothandelaars voor de horeca zitten met een voedseloverschot. Ook de export naar het buitenland valt voor een groot deel stil. Voedselverspilling is zonde, daarom is dit mooie initiatief bedacht. De boeren worden geholpen én voedselverspilling wordt tegengegaan. Win-win!

Er zijn vier varianten van de maaltijdbox: de Kids box, Chefs box, Prep box en Black box. De Kids box is nu ideaal voor ouders die hun kinderen willen vermaken tijdens het vele thuiszitten. De box is volledig gericht op kinderen en ze worden spelenderwijs betrokken bij het koken. Er zitten leuke food-gerelateerde bezigheden in en alle gerechten zijn goed te bereiden met hulp van de allerkleinsten.

Voor de echte chefs onder ons is er de Chefs box. De box is gevuld met de allerbeste, verse ingrediënten en heeft seizoensgebonden recepten van bekende én onbekende chefs. Alles wat je nodig hebt om de sterren van de hemel te koken!

Voor wie fan is van mealpreppen is er de Prep box. Heb je echt een hekel aan koken of heb je er simpelweg geen tijd voor? Met deze box bespaar je veel tijd, maar kun je toch iedere dag genieten van een gezonde maaltijd. De Prep box is gevuld met heerlijke plantaardige producten en dus helemaal vegan! Ook zitten er potten bij de box om al je vers geprepte lekkers in te bewaren.

Vind je het lastig om een keuze te maken of word je graag verrast? Kies dan de Black box. Deze vega verrassingsbox zit vol verse seizoensproducten, maar het blijft geheim wat erin zit tot je de box thuis openmaakt. Iets leuks én lekkers om naar uit te kijken!

Alle boxen zijn contactloos op te halen bij één van de 21 drive-thru-locaties of je kunt ze thuis laten bezorgen via boerschappen.homemadechefs.nl/.