limited edition koffieblik

illycaffè X Olimpia Zagnoli

illycaffè heeft een nieuw limited edition koffieblik gelanceerd! Het iconische aluminium koffieblik is vanaf nu verkrijgbaar in een nieuwe creatieve variant ontworpen door de Italiaanse illustrator Olimpia Zagnoli. Een carrousel van mensen en kleuren, in de kenmerkende stijl van de beroemde Milanese kunstenares, vormt een heldere en kleurrijke parade. Een absolute eye-catcher in je keuken, mét heerlijke inhoud natuurlijk!

Laten we samen opnieuw beginnen, elk volgens ons eigen ritme, laten we onze vrijheid om te bewegen terugnemen en kleur terugbrengen in onze gedachten en onze toekomst: dit is de boodschap die Olimpia deelt met illycaffè en iedereen die het motto #LIVEHAPPilly viert – beginnende met een kopje koffie. Olimpia Zagnoli heeft een liefde voor gedurfde kleuren en ruime vormen en een ironische passie voor bijzondere objecten. Ze heeft al een indrukwekkend portfolio en is één van de leidende figuren in de nieuwe golf van Italiaanse illustratie die de wereld verovert.

Het nieuwe limited edition blik met 250 gram van de iconische 100% gemalen Arabica illy-blend is verkrijgbaar voor € 7,40, in de smaken ‘Classico’ en ‘Intenso’. Ook is er een variant met illy-koffiebonen in de smaakintensiteit ‘Classico’. Dit project is een volgende stap in de samenwerking tussen het in Triëst gevestigde koffiebedrijf en Olimpia Zagnoli. De samenwerking begon twee jaar geleden, toen haar frisse en ironische creativiteit centraal stond in alle feestelijkheden van het merk – zowel in illy Cafés als op de digitale kanalen. Het hoogtepunt was de creatie van de poster en het koffiekopje gewijd aan de 51e editie van de Barcolana-regatta en van de illy Art Collection, die de vriendschap tussen vrouwen viert.

https://www.instagram.com/p/CFJc2xQoSjf/

Het limited edition koffieblik shop je hier!