Foodbox

Mealhero: de nieuwste healthy foodbox

Heb jij ook het voornemen om gezonder te eten en meer zelf te koken, maar heb je geen idee wat je moet kopen als je in de supermarkt bent of totaal geen inspiratie voor wat je nu weer op tafel moet zetten? Dan is de healthy foodbox van Mealhero echt iets voor jou! Mealhero bezorgt een boodschappenpakket vol vriesverse ingrediënten, die je heel makkelijk in de meegeleverde slimme stoomoven kunt bereiden. Zo zet jij binnen no-time een gezonde én lekkere maaltijd op tafel.

Het unieke concept van Mealhero brengt een gevarieerd aanbod aan vers ingevroren ingrediënten bij jou thuis. Je maaltijd klaarmaken was nog nooit zo simpel: de meegeleverde slimme stoomoven weet namelijk precies hoe lang en op welke temperatuur ieder component moet worden bereid. De vriesverse ingrediënten kun je zelf combineren tot een gerecht. Elke week is er keuze uit 30 gevarieerde recepten of 80 verschillende ingrediënten. Van een vegetarische kokoscurry tot heerlijke kip met appelmoes. Elke Mealhero-verpakking is voorzien van een etiket dat door de slimme stoomoven wordt herkend. Hierdoor weet de stoomoven precies hoe elk ingrediënt bereid moeten worden. De Mealhero-app geeft op basis van jouw voorraad en smaakvoorkeuren receptinspiratie en info tijdens het koken. Je hebt binnen 20 minuten een heerlijke, gezonde maaltijd op tafel staan. Hello healthy lifestyle!

Ook is elke verpakking volledig recyclebaar en helpt Mealhero voedselverspilling tegen te gaan. Vaak bederft eten in de koelkast al na een paar dagen, maar de diepgevroren porties zijn zes maanden houdbaar waardoor je bijna nooit meer iets hoeft weg te gooien. Dit zorgt er ook voor dat maaltijden iedere vier weken worden bezorgd in plaats van wekelijks, wat leidt tot 75% minder verkeer. Mealhero is dus beter voor het milieu én je hebt zelf heel easy een gezonde maaltijd op tafel staan. Win-win dus!

Bestel hier jouw Mealhero-foodbox.