Champagne

Moët & Chandon lanceert ‘Specially Yours’

Een luxe fles cadeau geven was nog nooit zo’n unieke ervaring als met de limited edition ‘Specially Yours’-champagnebox van het Franse champagnehuis. Champagneliefhebbers kunnen hun eigen persoonlijke touch geven aan de box. Een bijzonder én lekker cadeau!

De gepersonaliseerde ‘Specially Yours’-box, met daarin de signature Moët Impérial of Rosé Impérial, kan worden gegraveerd met een persoonlijke naam of boodschap. Het plezier van het geven van een cadeau wordt omgetoverd tot een dierbaar en feestelijk moment. Het champagnehuis draagt al meer dan 275 jaar bij aan de kunst van het vieren (ofwel savoir-fête in het Frans). Voor iedere gelegenheid is er een champagne om mee te proosten. Van grootse successen tot persoonlijke mijlpalen. Sinds 1891 biedt Moët & Chandon de mogelijkheid om een champagne-ervaring zowel exclusief als persoonlijk te maken.

In de Moët & Chandon shop-in-shops in de Bijenkorf kan je iedere naam laten graveren. Een special champagne delivery met de Moët & Chandon Piaggio is ook mogelijk bij aankoop van een ‘Specially Yours’-fles bij de Bijenkorf Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Eindhoven.

‘Bij Moët & Chandon weten we wat de emotionele waarde is van het personaliseren van onze verfijnde champagnes, zodat champagneliefhebbers het cadeau doen van een persoonlijk geschenk nog intenser ervaren.’

Nathalie Normand, Director International Marketing and Communications bij Moët & Chandon

Check deBijenkorf.nl voor meer info over de shop-in-shops. ‘Specialy Yours’ is ook online verkrijgbaar via Champagneshop.nl.