WE ARE GOING TO IBIZA!

MR PORTER opent pop-up op Ibiza

Deze zomer brengt The Entourage Group het gerenommeerde MR PORTER Steakhouse, Bar & Lounge naar Ibiza als een pop-up en verwelkomt gasten vanaf 17 mei voor een onvergetelijke zomer.

Bekend om het verkennen van de grenzen tussen ‘dinner en sinner’, brengt MR PORTER een concept dat op kunstige wijze de kwaliteit van een modern steakhouse samensmelt met de buzz van een chique lounge. Het concept zal een compleet verrassende culinaire ervaring bieden, die perfect past binnen de kosmopolitische sfeer van het eiland. MR PORTER zal de plek zijn waar jetsetters van over de hele wereld samenkomen en waar de zomerse avonden op Ibiza worden verrijkt.

Een van de opvallende kenmerken van MR PORTER is het iconische ontwerp, met een open showkeuken en een indrukwekkende 360-graden bar in het hart van het restaurant, dat het epicentrum is voor vooruitstrevende dranken en cocktails. MR PORTER Ibiza presenteert een Mediterraan-menu dat een samensmelting is van de meest geraffineerde gerechten, bijzondere smaakcombinaties en onnavolgbare technieken, waarbij gerechten van de hoogste kwaliteit de flirterige en dubbelzinnig keuken van MR PORTER kenmerkt. Een menu waarbij moeiteloos klassiekers en signaturen gerechten als de huisgemaakte focaccia, lady mignon, jumbo prawn salad, sirloin steak, spicy yellow tail sashimi en combineert met nieuwe creaties die passen bij datgeen waar iedereen naar verlangt. Gasten kunnen plaatsnemen in een van de cabanas of rondom het zwembad, terwijl zij genieten van de levendige atmosfeer. 

LEES OOK: HIER VIND JE DE BESTE PIZZA VAN EUROPA

De energie wordt verder verrijkt door de dj, die ook deze zomer voor de nodige beats zorgt die elke avond doorgetrokken worden tot diep in de nacht. MR PORTER Ibiza belooft niet alleen een gastronomisch spektakel te worden, maar ook een hotspot waar een informeel fine dining-concept en sociale contacten samenkomen.  

MR PORTER Ibiza, Passeig Joan Carles I, 1 07800, Ibiza