Choco heaven

Naomi van As X Hands Off My Chocolate

Bij Talkies zijn we fan van (h)eerlijke chocola! Een van onze favo chocolademerken Hands off My Chocolate lanceert samen met voormalig Olympisch hockeyster Naomi van As een nieuwe chocoladereep: de Hazelnut Fortune. Een nieuw concept in de chocowereld! Heerlijk om zelf van te genieten óf cadeau te doen.

Naomi wist al direct dat ze geen healthy, sporty chocoladereep wilde creëren, maar vooral een heel lekkere. Na een paar proefsessies viel haar keuze op een combi van donkere en lichte melkchocolade met hazelnoten. Tijdens een volgende brainstormsessie werd er gesproken over topsport en of Naomi in de factor geluk gelooft. Haar antwoord: Geluk dwing je grotendeels af. Als je iets heel graag wilt, dan kun je je eigen geluk creëren!’ Deze gedachteflow in combinatie met haar Chinese roots, bracht haar op het idee van de unieke Fortune-reep. In iedere verpakking zit een persoonlijke gelukswens van Naomi én is er is gedacht aan een sportelement. Ook best fijn nu we de sportzomer moeten missen!

Fortune Friday

De funny fortune-wens tovert een lach op het gezicht van iedere chocoliefhebber. Het gelukspapiertje is voorzien van een getal dat een bijzondere betekenis voor Naomi heeft, zoals haar rugnummer, geluksgetal en bijzondere jaartallen. Ook zal Naomi vanaf nu elke vrijdag aan het rad van fortuin draaien, waar je prachtige prijzen kunt winnen. Wil je meedoen? Bewaar je gelukspapiertje(s) goed en houd de Hands Off-Instagram (@handsoffmychocolate) in de gaten!