Oche nu ook open voor lunch!

Het is niemand ontgaan dat de horeca door de nieuwe maatregelen weer eerder moet sluiten. Daarop inspelend is het unieke gastro-gaming concept Oche nu ook open om te lunchen. Speciaal voor deze aangepaste openingstijden heeft Niels van Halen, voormalig chef-kok van Michelinsterrenrestaurant de Hoefslag, een heerlijk lunchmenu gecreëerd.

Naast de vaste kaart is er een set lunch voor €16,50 bestaande uit; versgebakken pita met humus en zoete aardappelsoep met kokos en limoen met groene salade met oven geroosterde tomaatjes, bleekselderij, Jona Gold en crispy boerenkool met keuze uit Hollandse garnalen en gerookte paling of Coppa di parma met sticky zoete uien marmelade. De set lunch is inclusief een softdrink naar keuze.

Een bar waarbij gedart kan worden in combinatie met de beste, lokaal geïnspireerde gerechten. Oche Amsterdam, gelegen aan het Rembrandpleintransformeert darten tot een sociale beleving anno 2021. Gasten worden uitgenodigd om hun telefoon weg te leggen en zich 85 minuten lang te storten op een gepersonaliseerd dartspel vol actie. Ondertussen kunnen zij genieten van shared menus die zijn samengesteld door de bekroonde food whisperer Niels van Halen.

Daarnaast biedt Oche op Amsterdam geïnspireerde cocktails en gerechten zoals de Oche-martini genaamd Orange is the new black, geserveerd met een stroopwafel als garnering, maar ook een uitgebreide bier- en wijnkaart, waarbij het bier zichzelf tapt tot perfectie. Het gastro-gaming concept is overgewaaid vanuit Oslo waarna er een vestiging is geopend in Brisbane, Göteburg, Amsterdam en onlangs in Miami.