Oranje boven

De lekkerste oranje tompoucen thuisbezorgd voor koningsdag

Koningsdag is niet compleet zonder de allerbeste oranje tompouce. Daarom opent niemand minder dan Robèrt van Beckhoven met hulp van Thuisbezorgd.nl twee tijdelijke bezorglocaties van zijn ambachtelijke bakkerij bij Robèrt in hartje Amsterdam en Den Bosch. De bekende bakker van Heel Holland Bakt maakt speciaal voor Koningsdag oranje tompoucen om je vingers bij af te likken. De dubbeldekkers zijn gemaakt van huisgemaakt bladerdeeg met honderd procent roomboter, luchtige Zwitserse room met echte vanille uit Madagaskar én uiteraard verrukkelijk oranje fondant. Liefhebbers zijn dit jaar de koning te rijk en kunnen de Meesterlijke oranje tompoucen van Robèrt op 25 en 26 april niet alleen in de bakkerij in Oisterwijk halen, maar ook exclusief bestellen via de website en app van Thuisbezorgd.nl. Alle opbrengsten van de samenwerking worden gedoneerd aan Voedselbanken Nederland.

Robèrt van Beckhoven draagt met de titels Meester Patissier en Meester Boulanger de hoogste waarderingen in de internationale bakkerijbranche. De oranje-drive-through die ‘bij Robèrt’ vorig jaar opende zorgde dan ook voor een drukte van jewelste en lange files in het Brabantse Oisterwijk. Geholpen door Thuisbezorgd.nl komt Van Beckhoven dit jaar met een bijzonder vervolg. Om zoveel mogelijk fijnproevers te kunnen voorzien van de perfecte Koningsdag-traktatie, zijn de oranje dubbeldekker tompoucen zowel in Amsterdam als Den Bosch te bestellen voor bezorging aan huis. 

Het hoort echt bij Koningsdag, zo’n knapperige oranje tompouce met een glanzende laag glazuur en een romige banketvulling met echte vanille. Uiteraard willen wij dan ook zoveel mogelijk mensen blij maken met onze Meesterlijke dubbeldekkers. We zijn erg trots dat we speciaal voor Koningsdag tijdelijke locaties van onze bakkerij openen in Amsterdam en Den Bosch, zodat mensen de exclusieve oranje tompouce gemakkelijk in huis kunnen halen.

Robèrt van Beckhoven

Via de app en website van Thuisbezorgd.nl haal je de speciale dubbeldekkers met feestelijk oranje fondant in huis voor Koningsdag. De bezorglocaties van ‘bij Robèrt’ zijn geopend voor bezorging op 25 en 26 april van 12:00 tot 17:00 uur. De tompoucen zijn per vier stuks verpakt en een doosje kost €16. Alle opbrengsten worden gedoneerd aan Voedselbanken Nederland.

Woon je niet in Amsterdam of Den Bosch? Geen zorgen, want in een speciale video op zijn online platform legt Robèrt uit hoe je zijn tompoucen zelf kunt maken.