Weekendtip: Emily in Paris Afternoon Tea

Het nieuwe seizoen van van de Netflixshow Emily in Paris zit vol liefdesdrama, modieuze outfits, kiekjes van de Eiffeltoren en croissants. Heb jij altijd al eens een échte Franse croissant willen eten à la Emily? Dan wil je hier dit weekend naar toe voor een Emily in Paris Afternoon Tea.

Voor de Emily in Paris Afternoon Tea moet je bij WSHS Gouda, een prachtig boutiquehotel in Gouda, zijn. Dit prachtige oude weeshuis uit 1599 is omgetoverd tot boutiquehotel Relais & Châteaux Weeshuis Gouda (WSHS). Het boutique hotel heeft al een Franse naam dus je waant je direct in een Parijse sfeer!

ZIE OOK: HIER SCOOR JE DE MOOISTE OUTFITS UIT HET GLOEDNIEUWE SEIZOEN VAN EMILY IN PARIS

Samen met Dammann Freres, hét exclusieve theehuis uit Parijs, heeft de Coffee & Cocktailbar COCO The Emily in Paris Afternoon Tea samengesteld. Je wordt ontvangen met een vleugje parfum uit Parijs, verwerkt in een Icetea van Fleurs de Dammann Freres. De tafel is helemaal gestyled zodat je direct in de Franse sferen komt. Verwacht tijdens de Afternoon Tea shopping bags van chocolade, petit gâteaux van lychee, rozen en framboos, koekjes in de vorm van de Eiffeltoren, la vie en rose-cupcakes, hot lips-bonbons, de enige echte McBaguettes, Franse croissants en een Frans uiensoepje voor de liefhebber.

Instagramable kiekjes gegarandeerd!

ZIE OOK: ZO MAAK JE DE KIR ROYAL COCKTAIL UIT EMILY IN PARIS

De afternoon tea kost 39,50 euro per persoon en reserveren doe je hier. Wees er snel bij want de Afternoon Tea wordt tijdelijk aangeboden!