Wijnen, wijnen, wijnen

Wijnproeverij at home

Ben jij een echte wijnliefhebber en heb jij de droom om een échte wijnkenner te worden? Dan is de ‘Klein-maar-wijnbox’ echt iets voor jou! Met deze tasting kit kun jij thuis een wijnproeverij houden en ontdek jij de wondere wereld van wijn. Een goed begin van het bepalen van jouw optimale smaak. Je ontdekt verschillende wijnen én welke wijn nou eigenlijk jouw favoriet is. Ideaal voor echte wijnkenners in de dop!

Er zijn ongelofelijk veel wijnen beschikbaar, maar welke sluit perfect aan bij jouw voorkeuren? Om dit na te gaan en vervolgens de meest verrassende en persoonlijke wijnbox te kunnen samenstellen, wil Vinobox graag van jou weten waar jij van houdt. Het bedrijf gelooft immers dat smaken verschillen en dat je geen vinoloog hoeft te zijn om te weten welke wijn lekker is.

De ‘Klein-maar-wijnbox’ is dus een tasting kit waarmee je thuis een wijnproeverij kunt houden en zo jouw optimale smaak bepaalt. In de ‘Klein-maar-wijnbox’ zitten vier kleine flesjes wijn die erg uiteenlopend zijn: precies groot genoeg om te proeven en beoordelen. Tijdens de proeverij geef jij ze – onder virtuele begeleiding van de sommelier – een cijfer. Het is aan jou hoe technisch je wilt proeven. Hou je het bij ‘lekker’ of ‘niet lekker’? Of bekijk je elk aspect van de wijn? Waar je ook voor gaat, beoordeel de wijn naar jouw smaak. Na je tasting-sessie stuur je de antwoorden op en stelt Vinobox op basis daarvan jouw Vinoprint op. Zo wordt de volgende wijnbox meteen afgestemd op wat jij lekker vindt. Zo krijg je een complete wijnreis thuisbezorgd, die zeker weten in de smaak valt. Santé!