Must do

Zat & Krokant by Lekker Fred

Deze zomer kun je genieten van de kookkunsten van Lekker Fred. Fred Tratlehner – bekend van kookvideo’s op Instagram als Lekker Fred en als Vjèze Fur bij De Jeugd van Tegenwoordig – kookt op 6, 7 en 8 augustus de sterren van de hemel in de keuken van het Amsterdamse muziek- en cultuurpodium Lofi. Geniet van een viergangendiner van Fred himself tijdens Zat & Krokant by Lekker Fred!

Wat in 2018 voor Fred begon als hobby, is inmiddels uitgegroeid tot serious business. Met een eigen kookboek ‘Lekker Fred’ en vele kooksessies met collega-chef-koks is het nu tijd voor een samenwerking met Lofi. Verwacht geen traditionele gerechten, maar een diner wat perfect aansluit bij de locatie en de creative mind van Fred. Zo krijgen gasten onder andere een witte gazpacho van amandel met rettich en witte druif en is het dessert een Mojito Calippo. De avond zal muzikaal aan elkaar worden gedraaid door bevriende dj’s Jarreau Vandal, Rocky van Jaaren en Sheila Hill.

Met Freds ongekende passie voor muziek, eten en kunst belooft Zat & Krokant onvergetelijk te worden. Tickets kosten € 95,- voor een viergangendiner, entertainment én onbeperkt drank. Zat & Krokant vindt plaats op 6, 7 en 8 augustus van 18:00 tot 23:00 uur. Boek hier snel je ticket voor het veelbelovende diner!