Tripp Trapp Terracotta

Breng de natuur in huis

Stokke kondigt met trots de release van de iconische Tripp Trapp-stoel in een nieuwe kleur aan: Terracotta. Deze tint, geïnspireerd door de natuur, straalt warmte, stabiliteit en rustieke verfijning uit. De nieuwe kleur wordt geleverd met een bijpassende Tripp Trapp Baby Set en een Tripp Trapp Classic Cushion.

Sinds 1972 heeft de Tripp Trapp stoel het leven van meer dan 15 miljoen kinderen verrijkt. Het unieke ontwerp stelt kinderen en ouders in staat om samen op ooghoogte te zitten, van baby tot volwassene. Met verstelbare zit- en voetplaten biedt de stoel zowel in hoogte als in diepte bewegingsvrijheid, wat zorgt voor comfort op elke leeftijd.

De Tripp Trapp groeit mee met het kind en biedt comfort, ondersteuning en bewegingsvrijheid, van pasgeborene tot volwassene. De stoel is getest en vertrouwd voor uitstekende veiligheid en duurzaamheid. Gemaakt in Europa van FSC-gecertificeerd hout, heeft de Tripp Trapp een garantie van zeven jaar. Het Scandinavische ontwerp is van de hand van de Noorse ontwerper Peter Opsvik.

Terracotta, wat ‘gebakken aarde’ betekent, brengt een warme en rustieke verfijning in huis. Deze tint voegt een vleugje kleur toe aan elk interieur, of het nu neutraal of levendig is. De Tripp Trapp-stoel in Terracotta past bij elke interieurstijl.

Het assortiment in Terracotta omvat ook de Tripp Trapp Baby Set en de Tripp Trapp Classic Cushion, gemaakt van biologisch OCS-katoen zonder coatinglagen, wat bijdraagt aan een kleinere ecologische voetafdruk. De nieuwe Tripp Trapp Terracotta maakt deel uit van de Trend Collectie, met kleuren geïnspireerd door de natuur zoals Gletsjer Groen, Fjord Blauw en Sereen Roze. Of je nu van gedurfde tinten houdt of van natuurlijke en klassieke opties, er is altijd een Tripp Trapp-stoel die bij jouw stijl past.

Gemaakt van Europees beuken- en eikenhout, is de Tripp Trapp-stoel FSC-gecertificeerd en duurzaam. Stokke zet zich in voor een betere toekomst door het gebruik van hoogwaardige materialen die meegroeien met je kind. Het tijdloze design en de focus op duurzaamheid zorgen ervoor dat de stoel generaties lang meegaat.