Kerstinterieur

Dé kersttrends van 2020

The most wonderful time of the year komt steeds dichterbij. Omdat kerst er dit jaar anders uit ziet dan normaal, is het extra leuk om je huis helemaal in de kerstsferen te toveren. Kerstinterieur, een prachtige dinertafel, kerstdecoratie, you name it. Talkies deelt hier dé kersttrends van 2020. Van minimalistisch naturel tot een kleurrijke pop-art kerst!

Minimalistisch & Naturel

Eigenlijk is deze trend een all time favourite. In de basis draait alles binnen deze kersttrend om subtiliteit en elegantie. Veel natuurlijke materialen als hout en rotan worden gecombineerd met groen (planten en takken) en natuurlijke kleuren. De kerstdecoratie en kerstversiering zijn vaak producten die direct afkomstig zijn uit de natuur en vervolgens bijvoorbeeld zijn beschilderd. Denk aan bijvoorbeeld dennenappels, noten en takjes. Een vleugje goud mag in deze stijl niet ontbreken voor het feestelijke element. De minimalistische kersttrend past perfect bij een Scandinavische stijl, die ook modern en minimalistisch is en gebaseerd op natuurlijke materialen en een pure vormgeving.

Pop Art – Crazy Christmas

Zin om het een beetje anders te doen dit jaar? Dan is deze luxe, excentrieke trend gemaakt voor jou. Alles is nét even anders binnen de trend ‘Crazy Christmas.’ Gek, origineel en nóg meer over de top. Denk aan hilarische hangers in de boom: van bananen tot dinosaurussen. Wat we ook veel terugzien zijn te gekke dierenprints en originele kleurcombinaties. Een vleugje spannende glamour met zacht en glanzend velvet, details in goud of koper en glinsterende elementen passen goed bij deze trend. More is more!

Traditioneel – Klassiek met een twist

Traditioneel wit, rood en groen, maar dan met een classy twist. Een vleugje barok in moderne en minimalistische jasje. We gaan voor diep emerald groen en het klassieke rood wordt ingeruild voor bijzondere roodachtige tinten als diep en donker aubergine paars. Zo krijgt de klassieke kerstlook een chique twist. Combineer deze trend met een landelijk interieur deze kerst voor een traditionele touch.

Frosty Christmas

Binnen deze trend draait alles om een sprookjesachtige wintersfeer. Droom weg naar het Scandinavische noorden vol sneeuw en ijs. Veel krakend wit, glimmend blauw en zilver vormen samen een bijzondere, classy look. Een vleugje zacht zalmroze geeft deze koele frosty look een magische warmte.

Credits: Westwing