Inner Retreat-trendcollectie

De mooiste bloemen en planten voor dit seizoen

Mooiwatbloemendoen.nl en mooiwatplantendoen.nl lanceren de allereerste Trendcollectie herfst/winter 2020. Met de natuur als head of design, staan bloemen en kamer- en tuinplanten als één collectie centraal binnen de trend ‘Inner Retreat’. De haute couture van moeder natuur kan ons helpen bij het herstellen van ons innerlijke evenwicht. Door bloemen en planten te bewonderen komen we tot onszelf. So, let’s all get plant and flower zen met deze prikkelende en inspirerende presentatie van kleur, structuur en geur!

We leven in een drukke, chaotische wereld en vooral nu ervaren we veel druk. Onze toekomst is minder duidelijk en juist daarom gaan we op zoek naar een ‘nieuwe balans’. Thuis of op werk rust vinden, even stilstaan, opladen, genieten: het zijn allemaal redenen om onze omgeving te transformeren tot een bloemen en planten retreat. De ‘Inner Retreat‘-trendcollectie helpt je om even op te laden, omringd door groen én in een oase van bloemen.

Back to basic

Deze herfst/winter kleuren onze garderobe en ons interieur steeds meer neutraal. We gaan back to basic. De ‘Inner Retreat‘-trend draait om rust en sereniteit. We kiezen kwalitatieve basisitems waar we lang mee vooruit kunnen. Warme kleuren en rijke structuren stellen ons gerust en we hebben een enorme behoefte aan selfcare. Pastelkleurige bloemen en planten met dromerige vormen zorgen voor een oase aan rust in huis. Ze geven een pop of colour aan je interieur en dragen bij aan je gevoel van geborgenheid en veiligheid.

De collectie bestaat uit zestien bloemen en planten met zachte texturen, vriendelijke vormen en rustgevende bladtekeningen. Er ligt een focus op bloemen en planten met een natuurlijke geneeskracht. Bijvoorbeeld de Chrysant, die volgens eeuwenoud Chinees geloof geluk en vrede in huis brengt, of de Varen die helpt bij het zuiveren van de lucht. Ook in de tuin kunnen planten voor een rustoase zorgen. Gedetailleerde bladstructuren, ronde vormen en een levendige biodiversiteit bieden ons een gevoel van bescherming. Bekijk de prachtige details van bloemen en planten en je komt éven helemaal tot rust.

Check hier de ‘Inner Retreat‘-trendcollectie.