Binnenkijken bij

Het nieuwe huis van Westwing-oprichter Delia Lachance

Delia Lachance – oprichter van het succesvolle interieurlabel Westwing – is vorig jaar met haar man, dochtertje Sky en hond Lola verhuisd naar Portugal. Natuurlijk hét moment om helemaal los te gaan met haar eigen interieur. Met als resultaat: een prachtig, modern en elegant huis. Bekijk hier de beelden van haar inspirerende, nieuwe huis.

Elk huis heeft zijn eigen magische interieur. Delia heeft een van haar nieuwe huis een echt familiehuis gecreëerd waarin iedereen – haar man, dochtertje Sky en hond Lola – zich thuis voelt. Een huis met moderne, luchtige architectuur, veel glas en steen gecombineerd met warmte en gezelligheid. Het huis heeft een open, Z-vormige plattegrond, waar verschillende woonruimtes en wensen samenkomen op één niveau.

Het concept voor het huis is een open indeling die de woonkamer, eetkamer en keuken harmonieus combineert – alles op één niveau. De kleine speelhoek voor Skye wordt ook als tv-kamer gebruikt.  

Delia’s motto bij het inrichten van haar interieur? ‘Het kan kindvriendelijk zijn, maar binnen redelijke grenzen. Wij ouders moeten het nog steeds leuk vinden en ons op ons gemak voelen.’ In haar huis hangt een heerlijk ontspannen en uitnodigende sfeer, met veel lichte kleuren en natuurlijke materialen.

Delia’s interieurtips

Creëer levende eilanden

‘Met een open of loft-achtige woning is het belangrijk om verschillende wooneilanden te creëren. De beste manier om dit te doen is met vloerkleden, die het geheel ook visueel van elkaar scheiden.’

Toffe opbergruimte

‘Meubels met een 2-in-1 functie zijn praktisch en momenteel ook erg trendy. Onze Chiara-opbergkruk is de thuisbasis van al het speelgoed van Sky. Op deze manier ruim je supersnel op, maar ook is-ie ideaal om ’s avonds je voeten op de leggen tijdens het tv-kijken.’

‘Lennon is de bank voor het hele gezin: heerlijk groot en superknus!’

Delia Lachance

Tegenpolen winnen altijd

Delia combineert moderne architectuur met meubelstukken van organisch design, zoals de ronde vintage eettafel en de Gatsby-sofa uit de Westwing Collection. Stoffen als bouclé en teddy zijn een mooie aanvulling op de eenvoudige achtergrond en de materialen met een glad oppervlak.

Credits: Westwing