Oogstrelende objecten

New! DECO by Westwing collection

Waar meubels de basis vormen van een huis, zorgt deco voor de absolute finishing touch in je interieur. Deze eerste grote deco-collectie van Westwing Collection bestaat uit diverse, oogstrelende objecten die elke ruimte unieker én interessanter maken. Mooie materialen als marmer en natuursteen, met allerlei verschillende vormen en texturen.

Terwijl meubels de basis van een huis vormen, is Deco de steeds veranderende, zeer individuele kers op de taart. Onze eerste grote deco-collectie bestaat uit verschillende voorwerpen die perfect zijn om jouw ruimte unieker en interessanter te maken. We hebben prachtige materialen gebruikt zoals marmer en aardewerk met allerlei verschillende vormen en texturen. Van schalen, tot vazen tot sculpturen, we zijn enthousiast om je een collectie van je nieuwe favoriete objecten te presenteren om je huis echt van jou te maken.

Alexandra Tobler, designer bij Westwing

‘Hoewel Westwing Collection reeds bekend staat voor onze prachtige meubelstukken, is het nu tijd om een nieuw hoofdstuk aan te breken voor ons merk: Deco.’ – Alexandra Tobler, creative director Westwing

Een aantal van onze favorieten