Dit wil je hebben!

Dit interieur item van Noor de Groot x Westwing maakt jouw huis lenteklaar

Noor de Groot, A.K.A. Queen of Jetlags (en inmiddels queen of interior) vaart op intuïtie en dat brengt haar elke dag weer op nieuwe ideeën en successen. Noor is behalve een booming influencer – met ruim 700.00 volgers – ook eigenaresse van haar sieradenlijn Somewhere Someday en auteur. Westwing sloeg de handen ineen met dit multitalent. Het resultaat? Een Westwing klassier, gestoken in een nieuw jasje! Dit item wil je dit voorjaar in huis hebben!

De samenwerking tussen het Westwing design team en verschillende (internationale) tastemakers in mode- en content creator land was met name gefocust op het hercreëren van de geliefde producten, maar dan met een frisse twist die past bij de persoonlijkheden van de tastemakers. In samenwerking met onze Nederlandse Noor, ontwierp Westwing een fluwelen kruk in crèmewit en lichtblauw.

In de kruk zien we afgeronde randen en zachte bekleding. Naast het feit dat dit een perfecte comfy zitplaats of een praktische opbergruimte in de gang, woonkamer of aan het einde van het bed geeft, zijn deze vormen momenteel DE trendlook in interieurs. Op Instagram zien we hoe Noor de kruk in haar eigen huis styled. Wij zijn fan van deze Westwing klassieker, gestoken in een nieuw jasje, in een frisse kleur voor het voorjaar!

ZIE OOK: DE FAVORIETEN VAN NOOR DE GROOT

Met deze internationale tastemakers sloeg Westwing ook de handen ineen!

Naty Abascal

Modeadviseur en stylist voor gerenommeerde Spaanse tijdschriften.

Felix Hartmann

Isabelle Hartmann

Chris Glass

Interior stylist, community builder, host, globetrotter en oprichter van aptm.