Interieurtrends

Stijl je interieur met deze trendy vazen

Laat je interieur tot leven komen’. Met die gedachte bundelen online woonboulevard fonQ en online bloemist bloomon hun krachten. Want een mooie bos bloemen vraagt natuurlijk om een mooie vaas. Van klassieke keramische vazen tot artistieke eyecatchers met uitgesproken prints: bloomon en fonQ laten zien hoe je je interieur dit seizoen laat bloeien. Benieuwd naar de laatste vazentrends? Je leest ze hier.

Ceramic Calm

De verbinding met de natuur zien we terug in de interieurtrends van dit najaar. Klassieke, warme tonen en natuurlijke materialen zorgen voor kalmte en rust in huis. Bij deze trend past een keramische vaas met organische vorm in een palet van aardse kleuren.

Abstract Print

Deze trend is geïnspireerd op de nomadische leefwijze en dierlijke structuren. Een opvallende, abstracte vaas zorgt voor een echt statement op tafel.

“Bloemen brengen je interieur tot leven. Je bos ziet er op dag één heel anders uit dan op dag tien. Iedere keer weer een andere bos op tafel geeft zoveel luxe, en soms ook een heel nieuw uiterlijk aan de rest van je huis: het is een soort betaalbare verbouwing.”

Ferdinand Belfor – Art Director bloomon

Graphic Green

Oriëntaalse invloeden met allure en strak design zien we dit seizoen samensmelten. Botanische sferen gaan hand in hand met grafische vormen in een kalme, groene sfeer. Het boeket mag er écht uitspatten met een grote designvaas als eyecatcher in het interieur.

Bold Pastel

Zachte pasteltinten in contrast met strak en humoristisch design. Deze suikerzoete trend zorgt voor instant happiness. Simpele, ronde vormen en speelse elementen creëren samen een verfrissende oase van rust. Een echte blikvanger voor op de salontafel of als centrepiece op de eettafel.

Credits: bloomon & fonQ