5x nieuwe Netflix releases om te kijken tijdens Valentijnsdag

Happy Valentine’s day! Of je nou een relaxed avondje op de bank met je lover, vriendinnen of alleen gepland hebt staan. Deze nieuwe films en series staan voor je klaar op Netflix!

1 Your Place or mine

In de netflixromcom Your Place Or Mine neemt actrice en filmproducente Reese Witherspoon, die meer dan dertig filmprijzen ontving, de rol van Debbie in. Wanneer zij met haar beste vriend en tegenpool Peter een week van huis ruilt, krijgen ze een kijkje in elkaars leven wat zou kunnen eindigen in meer dan alleen vriendschap.

2 In Love All Over Again

Vanaf 14 februari zien we Georgina Amorós (bekend van de populaire serie Elité)terug in de Spaanstalige serie In Love All Over Again. We volgen het verhaal van Irene en Julio die vanaf de eerste ontmoeting verliefd op elkaar worden. De twee belanden in een knipperlicht relatie. Of ze ooit een steady relatie vinden is de vraag. Liefdesdrama gegarandeerd!

3 You People

Als twee millennials uit Los Angeles verliefd worden, komen voor de ultieme relatietest te staan: elkaars ouders ontmoeten. Iets wat niet vanzelfsprekend is bij deze botsende families en culturen. Een must see met bekende namen als Eddie Murphy en Jonah Hill.

4 A Sunday Affair

Hartsvriendinnen Unche en Toyin vallen voor dezelfde man en weten in eerste instantie niet dat ze met dezelfde man daten. Hun loyaliteit wordt op de proef gesteld. Overleefd hun vriendschap deze rommelige driehoeksverhouding?

5 Stromboli

In Stromboli, een verfilming van de besteller van Saskia Noort, zien we Sara, gespeeld door Elise Schaap, die zich inschrijft voor een ‘From Fear to Love’ retraite op het Italiaanse vulkaaneiland Stromboli. Eenmaal daar ontmoet ze de charmante goroe Jens terwijl ze tegelijkertijd wordt ze geconfronteerd met het pijnlijke verleden dat ze heeft geprobeerd te verbergen.

ZIE OOK: OP EEN RIJ: UNIEKE VALENTIJNSCADEAUS VOOR HEM