Westwing

A Timeless Fall

Het najaar is aangebroken, het wordt vroeger donker, later licht en de koudere dagen zijn eerder regelmaat dan uitzondering. Dit alles zorgt ervoor dat we steeds meer gaan ‘cocoonen’ en laat dát nou net de inspiratie zijn geweest voor de nieuwe Westwing Collection – A Timeless Fall. Met de snelheid waar we in leven lijkt het begrip ’thuis’ een steeds prominentere rol aan te nemen.

De Westwing Collection speelt in op deze trend en komt met een collectie die omschreven kan worden als tijdloos, modern en toch easygoing. Het kleur- en materiaalgebruik zorgen hierbij voor opvallende on-trend details om je interieur naar je persoonlijkheid te kunnen inrichten. De collectie bevat ruim 550(!) nieuwe producten, waaronder meubels, verlichting, vloerkleden en textiel, die via westwing.nl en westwingnow.nl sinds gister, 10 oktober, verkrijgbaar zijn.

A Timeless Fall nodigt je uit om met subtiele aanpassingen thuis een ontspannen sfeer te creëren en is gebaseerd op een meer simpel en modern interieur met tijdloze vormen en materialen. De collectie gaat uit van een neutrale basis met meubels zoals de bank in navy blue, stoere metalen bijzettafels en vloerkleden in effen kleuren, diverse materialen en grote afmetingen. Combineer deze tijdloze items met opvallende eye-catchers!

Westwing is opgericht in 2011 door de destijds 26-jarige Delia Lachance. Vandaag de dag is het bedrijf actief in elf landen met wereldwijd meer dan dertig miljoen(!) members. Wij spraken Delia over haar sprong in het diepe, dat lees je hier. Op de redactie zijn we helemaal fan van de nieuwe collectie en willen we álles – ja echt, álles – hebben. Wat zijn jouw favorieten?