ZOMERSHOWS

Adele kondigt shows aan in Europa

Adele alert! De Britse zangeres comes to Europe! Op Instagram kondigt ze een reeks exclusieve zomershows aan in Duitsland. Aankomende zomer staat ze op 2, 3, 9 en 10 augustus in het München Messe in Duitsland.

De shows zijn de eerste optredens sinds 2016 die Adele op het vasteland van Europa geeft. De concerten vinden plaats op een speciaal vormgegeven buitenpodium, dat exclusief is gecreëerd voor deze speciale shows. De op maat gemaakte arena beschikt over een combinatie van zittribunes en staanplaatsen met een totale capaciteit voor 80.000 personen per avond.

Adele is momenteel bezig met het laatste deel van haar zeer geprezen Las Vegas-residentie Weekends With Adele, die loopt tot half juni. Daarnaast verraste ze in 2022 ook haar Britse publiek tijdens haar uitverkochte shows in London Hyde Park. Zowel Las Vegas als Londen werden geprezen als echt iconisch, en nu brengt ze de geheel nieuwe ervaring naar haar Europese fans.

De show bijwonen? De ticketregistratie is vanaf nu beschikbaar via Adele.com en sluit op maandag 5 februari om 18.00 uur. Fans ontvangen een verkooplink op dinsdag 6 februari waarmee ze op woensdag 7 februari om 10.00 uur tickets kunnen kopen. De reguliere kaartverkoop begint op vrijdag 9 februari om 10.00 uur.