Van luxury tot food

Weekend tip: Arty Antwerp

Kunstliefhebber? Bezoek dan dit weekend, van 18 tot en met 21 mei, het Art Weekend in Antwerpen. Van luxury tot food. Op deze hotspots moet je dit weekend zijn in Antwerpen!

Kunst Aan Zet

De kunst gallerij Kunst Aan Zet nemen je mee op door Antwerpen. Met hun ervaring als kunstnavigators en passie voor Antwerpen brengen ze je naar de beste galerijen en tonen ze de verborgen pareltjes van de stad. Kies uit vier verschillende tours in vier verschillende buurten! Bekijk of boek hier jouw favoriete tour.

Cobra

Instagram staat vol met deze hotspot! Naast de unieke gerechten, geniet je bij Cobra ook van het luxe interieur en het zonnige terras. Reserveren doe je hier.

ZIE OOK: DRIE MODEBESTEMMINGEN VOOR OP JE BUCKETLIST

Arte

Restaurant Arte, op de Suikerrui, neemt je mee op een culinaire reis door Sardinië. Denk aan huisgemaakte pasta’s, tot verse vis en pizza’s. Naast hun Italiaanse keuken is het restaurant gekend als galerij voor moderne kunst. Reserveren doe je hier.  

Hotel FRANQ

Where luxury meets art! Bij hotel FRANQ adem, slaap en proef je kunst. Het hotel is een voormalige 18e-eeuwse bankgebouw met authentieke zuilen en bankkluis in de kelder van het hotel. Tim Meuleneire tovert kunstwerken op je bord in hun sterrenzaak. Boek hier een verblijf.

ZIE OOK: DE MOOISTE BESTEMMINGEN AAN DE KUST

Bekijk hier het programma van Antwerp Art Weekend.