Women empowerment

Cartiers Women’s Initiative 2021

Juwelenhuis Cartier kondigt de 24 finalisten aan voor de 2021-editie van Cartier’s Women’s Initiative. In 2006 richtte Cartier het Women’s Initiative op, speciaal voor bedrijven met een vrouwelijke eigenaar of leider die een sterke, duurzame, sociale en ecologische impact willen hebben. Het merk helpt middels het Initiative vrouwelijke entrepreneurs optimaal te presteren én leiderschapskills te verbeteren. Inmiddels zijn de finalisten van de 2021-editie van het Cartier Women’s Initiative bekend!

Uit 876 aanmeldingen uit 142 verschillende landen zijn 24 ‘fellows’ geselecteerd. Voor het eerst erkent het Cartier Women’s Initiative vrouwelijke ondernemers uit Mali, Irak en Myanmar. Deze fellows vertegenwoordigen de top drie bedrijven voor elk van de zeven regionale awards én voor de Science & Technology Pioneer Award – een nieuwe award, die wordt erkend aan vrouwelijke ondernemers die voorlopen op het gebied van wetenschappelijke en technologische innovatie. De 8 laureates voor elke categorie strijden winnen 100.000 dollar en de overige twee per categorie winnen 30.000 dollar.

De 8 laureates worden op 26 mei bekendgemaakt tijdens een virtuele ceremonie, tijdens een digitale tweedaagse virtuele bijeenkomst van 24-26 mei, waar iedereen wereldwijd bij kan zijn. Je kunt het bijwonen via deze link. De bijeenkomst brengt een breed scala aan sprekers samen – waaronder Cartier President en CEO Cyrille Vigneron, opinieleiders en vrienden van het Maison – om te bespreken hoe wij allemaal verandering kunnen stimuleren en vrouwen kunnen stimuleren om ondernemers te beïnvloeden, en zo de weg vrijmaken voor een betere wereld voor toekomstige generaties.

Benieuwd naar alle finalisten van dit jaar? Check cartierwomensinitiative.com voor meer informatie over alle finalisten en hun waanzinnige initiatieven!