chez llite opent haar deuren in amsterdam

must visit Amsterdam

CHEZ L’ÉLITE opent haar deuren in Amsterdam!

Een uniek en luxueus aanbod in cosmetica, parfum en city-spabehandelingen. Chez L’Élite heeft haar deuren geopend in Amsterdam. Ervaar in de beauty experience boutique hoe het is om als een VIP behandeld te worden.

Elke zeer gewaardeerde gast bij Chez L’Elite aan de Van Baerlestraat 12, tegenover de P.C. Hooftstraat, wordt koninklijk ontvangen en bediend. Als gast wordt je meegenomen op een onvergetelijke reis vol schoonheid, exclusiviteit en luxe. De architecten van de boutique vonden hun inspiratie aan het Franse hof, in het weelderige aristocratische tijdperk van Lodewijk XVI, waarin alles om luxe draaide. Een tijdperk waar luxe in de meest brede zin van het woord werd weerspiegeld; verbluffend, gracieus, welvarend en oogverblindend.

Franse cosmeticaproducten werden ten tijde van Lodewijk XVI enorm gewaardeerd en dat is nu nog steeds zo. De parfums werden vroeger als koninklijk beschouwd en als je je ogen sluit, keer je terug naar het Franse hof, alwaar je de subtiel aanhoudende geuren ruikt die de edellieden achterlieten als een tijdloze signatuur. In de boutique waart hun geest nog steeds rond. Dat begint al bij de entree, een mysterieuze en innovatieve feature zone, waar de gasten op een bijzondere en mysterieuze manier welkom worden geheten. De nieuwsgierigheid wordt geprikkeld, alvorens de make-up room te betreden. Hierin is een keur aan gerenommeerde cosmetica huizen vertegenwoordigd, waaronder Chanel en Dior, maar bijvoorbeeld ook Serge Lutens maquillage, die zij als eerste en enige in Nederland aan de collectie hebben toegevoegd. Naast de keuze uit een zorgvuldig geselecteerd, uitsluitend Frans georiënteerde cosmeticaproducten, voorzien ze hun gasten graag van kundig. Bij Chez L’Élite staan de gasten immers altijd in het middelpunt. Er valt nog veel meer te ontdekken bij Chez L’Elite, dus het is zeker een bezoekje waard!