christmas afternoon tea in the duchess

christmas feeling

Christmas Afternoon Tea in THE DUCHESS

Koninklijk genieten van een bijzondere afternoon tea, dat doe je natuurlijk in THE DUCHESS. Tijdens de kerstperiode heeft het restaurant in het prachtige W-Hotel aan de Spuistraat heel bijzondere – en práchtige – lekkernijen gecreëerd waar je ultiem van gaat genieten met vrienden en/of familie. Een must do tijdens de kerstvakantie!

Van zoetigheid en chocolade kunnen wij niet genoeg krijgen, zeker niet tijdens kerst! Onze ultieme kersttip is dan ook Christmas Afternoon Tea en Chocolate Explosion in THE DUCHESS Amsterdam. Vanaf 15 december tot en met 27 december is deze bijzondere christmas highlight te reserveren. Je geniet van serieus de beste scones die je ever hebt gegeten, heerlijke sandwiches en quiches en natuurlijk prachtige en verrukkelijke zoetigheden die stijlvol worden geserveerd op zilveren etagères, natuurlijk volledig in kerststijl. De meest vorstelijke gerechtjes sieren het menu en je geniet hier op royale niveau van alle rondes die door de patissier worden klaar gemaakt. Geen zin in thee? Geen probleem, want een glas champagne drinkt ook heerlijk weg en is eigenlijk ook niet te missen tijdens Kerst. Dit wordt echt op chique genieten!

Nog niet genoeg? Of wil je dubbel genieten op bijvoorbeeld zowel eerste als tweede kerstdag? Reserveer dan ook voor het speciale kerstmenu dat THE DUCHESS heeft samengesteld. De meest vorstelijke gerechten sieren dit menu, met voortreffelijke gerechten en de goddelijke Chocolate Explosion wordt geserveerd als afsluiter. Een leuk extraatje dit jaar: elke tafel krijgt een gepersonaliseerde Chocolate Explosion is eigen kleur nadat het stikstof is toegevoegd! Pak die telefoon er maar bij voor onvergetelijke momenten met je geliefden!

Reserveren kan via info@the-duchess.com of 020 811 33 22
Spuistraat 172
1012 VT Amsterdam