de bijenkorf opent het feestseizoen

most wonderful time of the year

De Bijenkorf opent het feestseizoen: samen is het magisch

Dit jaar opent Robbiii de Robot het feestseizoen bij de Bijenkorf. En niet alleen de etalages zijn magisch, ook achter de schermen van de Bijenkorf komt de wereld van Robbiii tot leven. Tijdens het feestseizoen biedt de Bijenkorf verschillende extra services, namelijk gratis personaliseren, kerstshoppingservice en voor het eerst ook een personal beauty service.

Klanten van de Bijenkorf kunnen dit jaar kennismaken met Robbiii de Robot: een robotje met menselijke eigenschappen, geprogrammeerd om mensen samen te brengen. Hij doet dit aan de hand van eeuwenoude verhalen en sprookjes over liefde, saamhorigheid, vriendschap en verbondenheid. Robbiii de Robot  speelt de hoofdrol in de feestseizoencampagne van de Bijenkorf, genaamd ‘Samen is het magisch’. Bekijk de commercial met bekende sprookjesfiguren, muziek uit De Notenkraker en dansers van het Nationaal Ballet hier.

Maar liefst 26 medewerkers zijn bijna 2.400 uur bezig geweest om alle 53 etalages van de Bijenkorf winkels weer sprookjesachtig in te richten met o.a. 600 kleine en 110 grote Robbiii-knuffels. Vanaf half november staat in elke winkel ook een levensgrote Robbiii die met iedereen op de foto wil en ‘vliegen’ in totaal 260 gouden drones rond, die de weg wijzen naar de mooiste cadeaus. Vanaf 8 november komt de magie van de feestdagen echt tot leven achter de schermen van de Bijenkorf Rotterdam, waar een aantal ruimtes is omgetoverd tot een magische wereld die jong en oud zal verwonderen. Bezoekers stappen op de parterre in de mysterieuze Polar Express, die hen naar een magische wereld op de vierde etage brengt. Tijdens de reis wordt het verhaal van Robbiii de Robot verteld. Robbiii’s Magische Wereld is gratis op afspraak te bezoeken van 8 november t/m 31 december via deBijenkorf.nl/robbiiis-magische-wereld.