Cartier

De nieuwe Cartier-collectie accessoires & objecten

Cartier lanceert een nieuwe collectie Accessoires & Objecten. De collectie bevat stijlvolle items, die nét dat beetje extra schoonheid in je leven brengen. De items zijn perfect om jezelf te verwennen of om cadeau te doen aan een vriend(in), je familie of je geliefde. Een bijzonder cadeau waar ze nog jarenlang van kunnen genieten!

De Cartier Accessoires & Objecten-collectie maakt deel uit van een heel lange traditie. Sinds 1880 is het merk geïnteresseerd in alledaagse voorwerpen. Van de iconische parfumflessen tot poederdoosjes, en van inktpotten tot briefpapier. Door middel van decoratie, schrijven en reizen verkent Cartier het dagelijks leven alsof het de verschillende culturen van de wereld verkent. Cartier is dus veel meer dan alleen luxe juwelen.

Vier stijlvolle collecties

De Cartier-collectie Accessoires & Objecten heeft vier thema’s: decoratie, schrijven, baby en spellen. Ze beginnen met de selectie van kostbare en onweerstaanbare materialen als metaal, porselein, leer, papier en kasjmier – gekozen op basis van elegantie en duurzaamheid. De items verschillen van praktisch tot speels, van delicaat tot draagbaar, zijn voor jong en oud én zijn allemaal verbonden door hun symbolische codes: Cartier panthere, Double C en menagerie. De Cartier-signature weerspiegelt de geschiedenis en het universum van het merk en is duidelijk te zien in de stijlvolle objecten.

Bekijk de nieuwe Cartier-collectie hier: