PARIS 2024

De nieuwe OMEGA Speedmaster Chronoscope markeert 100 dagen tot de Olympische Spelen in Parijs

De Olympische Spelen in Parijs beginnen over minder dan 100 dagen. De atleten zijn er klaar voor, de spanning stijgt en de Officiële Tijdwaarnemer OMEGA markeert het moment met een nieuwe Speedmaster Chronoscope in de kleuren van de Spelen.

De nieuwe 43 mm serie heeft vier beschikbare modellen, elk gepresenteerd in de gouden, zwarte en witte kleuren van de Olympische Spelen Parijs 2024. Dit omvat een versie in volledig roestvrij staal met een geanodiseerde aluminium bezel, en een andere met een keramische bezel en 18K Moonshine Gold kast en armband – OMEGA’s eigen geelgouden legering, bekend om zijn subtiele tint en langdurige glans.

LEES OOK: ZO DRAAGT ZOË KRAVITZ DE NIEUWE OMEGA AQUA TERRA SHADES

Het meest opvallende aan elk horloge is de zilverwitte opaline wijzerplaat, die is overgebracht met drie donkergrijze tijdschalen in een ‘slak’-ontwerp uit de jaren 1940. Deze omvatten een tachymeter schaal, een pulsometer schaal en een telemeter schaal, waardoor een breed scala aan metingen om de pols komt. Het is het perfecte eerbetoon aan de nauwkeurige en allesomvattende tijdmeting die OMEGA levert aan de Olympische Spelen – een rol die het al sinds 1932 vervult.