week 4

Talkies diary

Leuk dat je weer meekijkt in onze súper drukke weken! Talkies bestaat dit jaar namelijk 25(!) jaar, en dat gaan we deze week groots vieren. Ondanks dat we druk in de weer zijn met het organiseren van het event, maken we ook nog genoeg andere leuke dingen mee! Kijk je met ons mee?

Kristina bezocht de SIHH (Salon Internationale de la Haute Horlogerie) in Genève en had een tête a tête met François-Henry Bennahmias; CEO van het prestigieuze horlogemerk Audemars Piguet en leerde over onder andere zijn opvallende hobby! Eén voor in de boeken hoor. Binnenkort lees je het interview in de TalkiesMAN!
Hoofdredacteur Kristina samen met collega hoofdredacteur en uitgever Annelies Pijper bij de presentatie van de lekkerste Sisley producten en hun nieuwe Sisley kantoor.
Voor onze Marjolein is het geen Dry January hoor! 😉 Happy friday!
Lesley, Femke en Marjolein maakten een feestje tijdens Vrienden van Amstel LIVE!
Lonneke genoot van haar ski-vakantie! Voor de sneeuw had ze niet weg hoeven gaan 😉
Janine heeft zo veel bewondering voor al het goede werk van Kluivert Dog Rescue Center en support ze door even langs te gaan met meneer Kees!
Femke vierde het 3-jarig bestaan van Restaurant C. Alle temperaturen kwamen voorbij én werden geproefd. Hierboven een heerlijke dish met kreeft!
Last but – zéker – not least! Kris met de állereerste Talkies, 25 jaar geleden! Vrijdag 25 januari – hoe toevallig – ligt de nieuwe Talkies weer bij jullie op de deurmat en in de winkels! Deze wil je niet missen, geloof ons!