BMW I5 TOURING

Dít is het nieuwe tijdperk van elektrisch rijden

Sportief, elegant, veelzijdig en nu ook voor het eerst volledig elektrisch: de BMW i5 Touring markeert een mijlpaal als de eerste volledig elektrische touring in het premium segment. Met een actieradius van 560 kilometer, een vermogen van 340 pk en een acceleratie van 0 naar 100 km/u in slechts 6.1 seconden, is dit model een sprong voorwaarts in de toekomst van elektrisch rijden. Van een rit naar de golfclub tot een lang weekend weg: de BMW i5 Touring brengt je comfortabel van A naar B. Alle ins en outs over dit innovatieve  model, lees je hier.

Zodra je de BMW i5 Touring instapt, waan je je in de toekomst door het futuristische interieur. Neem plaats op de nieuwe standaard sportstoelen met ingebouwde stoelverwarming en lees op het BMW Curved Display in één opslag af wat je nodig hebt. Het 12,3-inch informatiedisplay en een 14,9-inch bedieningsdisplay vormt jouw digitale cockpit. Speel in een handomdraai jouw favoriete muziek af, bel handsfree die ene vriend of vriendin die je nét iets te lang niet gesproken hebt en selecteer jouw snelste route naar de gewenste eindbestemming. Iets meer sfeer in jouw “digitale cockpit” creëren? Dat doe je met optionele features zoals de BMW Interaction Bar waarmee je jouw favoriete kleur verlichting instelt. Met de Veganza/Alcantara-bekleding wordt een sfeer van luxe gecreëerd. Het beste van alles? Het interieur is niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam, met een volledig veganistische inrichting als standaardoptie.

BMW i5 eDrive40 Touring M Sport Edition: Pure Sportiviteit

Behoefte aan nóg meer sportiviteit? Voor alle sportievelingen onder ons is er de BMW i5 eDrive40 Touring M Sport Edition. Deze editie heeft een nog krachtiger en sportiever design. Het M Sportpakket komt in een stoere BMW metallic exterieurkleur en is daardoor een echte eyecatcher op de weg. Daarnaast rijdt deze editie gedeeltelijk zelfstandig dankzij de Driving Assistant Plus. Deze editie is nu tijdelijk leverbaar vanaf slechts €79.999,-

Snel laden

Laden? Je hoeft niet lang te wachten voor je weer op weg kunt. Met een laadvermogen van maximaal 205 kW kan de batterij in slechts 30 minuten worden opgeladen van 10 tot 80 procent. Geniet in de tussentijd van jouw dagelijkse matcha, scroll door de socials voor het laatste nieuws en je bent ready to go.

Moeiteloos onderweg

Dankzij geavanceerde systemen voor automatisch rijden en parkeren, zoals de Highway Assistant en de parkeerassistent inclusief trailerassistent, gaat het rijden en parkeren moeiteloos en veilig. Met de Parking Assistant Professional kun je zelfs parkeer- en manoeuvreermanoeuvres van maximaal 200 meter buiten het voertuig via je smartphone bedienen. Het verbeterde BMW iDrive display en besturingssysteem, samen met innovatieve functies zoals videostreaming en AirConsole-games, maken elke rit in de  BMW i5 Touring letterlijk fun!

De i5 Touring staat vanaf 25 mei in de showroom.

BMW.nl

ZIE OOK: WORLD LUXURY CAR 2024