Orderdaily

Duurzaam shoppen vanuit je luie stoel

Amsterdam is een bezorgservice rijker! Een lastminutecadeautje scoren, die leuke nieuwe schoenen passen of je dagelijkse boodschappen bestellen? De nieuwe Amsterdamse startup ‘Orderdaily’ maakt het nu wel heel makkelijk om te shoppen bij de lokale shops – gewoon vanuit je luie stoel. Je bestelling is binnen 60 minuten in huis én het wordt op een duurzame manier bezorgd.

Op stadse e-bikes van VanMoof biedt Orderdaily een duurzaam alternatief voor zowel de vervuilende bezorgbusjes als internetgiganten, die in coronatijd een groot marktaandeel van de lokale winkelier wegsnoepen. Niet alleen de winkelier profiteert van dit duurzame initiatief, de consument ervaart een compleet nieuw level van service. Zo hoef je zelf niet met een mondkapje op in de rij te staan, biedt Orderdaily de garantie binnen 60 minuten bij je op de stoep te staan én kun je kiezen voor een speciale pas-service. Is het je maat niet, dan neemt de biker je boots weer mee terug. Onder de ruim dertig Amsterdamse winkels die al zijn aangesloten staan namen als Baskèts, In Gold We Trust, Eenvoud, Verse Good Store en ‘t Lievertje bloemisten. De komende weken verwacht de startup het aantal aangesloten winkels zeker te verdubbelen.

Orderdaily is vanaf nu live. Om Amsterdammers op een gezellige manier kennis te laten maken met deze nieuwe service, organiseert Orderdaily een ludieke welkomstactie. Iedereen kan een Nordmann-kerstboom van 175 cm bestellen én gratis thuis laten bezorgen voor slechts 15 euro. Je moet alleen nog wél zelf de slingers ophangen. Check orderdaily.nl voor alle stores bij jou in de buurt.