Een avond in New York City

MET ACTRICE JENNIFER LAWRENCE

IN EEN SUITE VAN HET INTERCONTINENTAL NEW YORK TIMES SQUARE WACHT ACTRICE JENNIFER LAWRENCE ONS OP OM TE PRATEN OVER HAAR AFFINITEIT MET HORLOGES EN ALLES DAT MET TIJD VERBONDEN IS. ALS AMBASSADRICE VAN HORLOGEMERK LONGINES ZAL JE HAAR OVERAL TER WERELD TEGENKOMEN ALS ONDER MEER HET GEZICHT VAN DE NIEUWE MINI DOLCE VITA-LIJN!

Haar life’s pleasures zijn de kleine, fijne momenten in het leven vertelt actrice Jennifer Lawrence tijdens ons gesprek in New York. Die avond lanceert ze in het indrukwekkende Gottham Hall voor een exclusieve groep van tweehonderd gasten uit de hele wereld de nieuwe Longines Mini DolceVita. Een verfijnde versie van het geliefde Longines DolceVita-horloge. De frêle actrice en sinds 2022 moeder van zoon Cy, wiens naam geïnspireerd is op de Amerikaanse schilder Cy Twombly, is wat ons betreft de belichaming van elegantie, gekleed in een little black dress met stiletto pumps aan haar voeten. Een perfecte match met het horlogemerk en hun slogan ‘Elegance is an attitude’.

WAAROM KIES JE ERVOOR AMBASSADEUR TE ZIJN VOOR LONGINES?


‘Het merk heeft een zeer rijke geschiedenis en het team een onvermoeibare creativiteit. Ik houd vooral van hun klassieke stukken. Deze samenwerking met Longines verloopt moeiteloos. Ik denk dat de Mini DolceVita welke we in New York lanceren het perfecte horloge is voor dag en nacht. Het is altijd goed, van casual tot formeel. Het is een heel klassiek, perfect horloge.’

Talkies Glamour Issue

#8 november 2023

Lees meer in de nieuwe Talkies Magazine!